Internet voor iedereen

Lieke Heijmans, 13 januari, 2010

Internet provider XS4ALL heeft een publicatie uitgegeven getiteld: Internet voor iedereen, 32 visies op internet, technologie en maatschappij. Namens Waag Society leveren Lucas Evers en Bas van Abel een bijdrage over Open Design. Laurine van der Wiel en Edith Schreurs van het Van Goghmuseum vertellen over hun deelname aan het project Wiki loves Art/NL. Dit project is georganiseerd door Creative Commons Nederland en Wikimedia Nederland.

De uitgave is verschenen onder een Creative Commons licentie (Naamsvermelding-Niet-Commercieel-GelijkDelen), al het beeldmateriaal is afkomstig van Flickr. Jullie kunnen het boekje hier downloaden:

Internet voor iedereen

3 Responses to “Internet voor iedereen”

 1. michiel schweitzer zegt:

  kan ik dit als brochure bestellen bij xs4all of bij iemand anders?

  gtz

 2. Paul Keller zegt:

  wij hebben er geen exemplaren van. xs4all misschien wel…

 3. Ron Boonstra zegt:

  De uitgave van XS4ALL is in een zeer beperkte oplage verspreid (1200 exemplaren) in december 2009 naar relaties, misschien hebben ze er nog een paar over. Maar gelukkig is het gepubliceerd onder een CC-licentie en kan het dus wel worden gedownload.

Leave a Reply