Boekpresentatie 8 juni

Op 8 juni wordt in Pakhuis de Zwijger het boek ‘Open Design Now; Why Design Cannot Remain Exclusive’ in Nederland gelanceerd, nadat het boek een week eerder in Berlijn tijdens DMY 2011 voor het eerst aan het publiek is gepresenteerd. Het boek gaat in op de huidige ontwikkelingen binnen open design en blikt vooruit.

Journaliste en schrijfster Tracy Metz zal tijdens de presentatie een discussie leiden (Engels gesproken) over de betekenis van open design met de auteurs en redacteuren van het boek en met:

  • Michelle Thorne (Mozilla)
  • Brian Garret (Freedom of Creation)
  • Massimo Menchinelli (openp2pdesign.org/Aalto University)
  • Jurgen Bey (Studio Makkink & Bey)

De drie initiatiefnemers van dit boek – , Creative Commons Nederland, Premsela en Waag Society – vertegenwoordigen drie verschillende, maar complementaire perspectieven op design: delen, innoveren en ontwerpen. In het (Un)limited Design project dat we twee jaar geleden startten kwamen deze uitgangspunten als vanzelf samen. De publicatie ‘Open Design Now; Why Design Cannot Remain Exclusive’ is mede mogelijk gemaakt door het Dutch Design Fashion Architecture programma.

Wanneer?
8 juni, van 19.30 – 23.00 uur
(deur open om 19.00 uur)

Waar?
Pakhuis de Zwijger,
Piet Heinkade 179. Amsterdam

RSVP
events@waag.org

opendesignnow.org

Speciale aanbieding!
Bestel Open Design Now nu voor € 24,95 i.p.v. 29,90 (inclusief verzending in Nederland) tot 1 juli 2011. Uiteraard is het boek ook te koop tijdens de presentatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.