Inschrijving Open Leadership Programma geopend

Het Institute for Open Leadership heeft de inschrijving voor het eerste programma geopend. In een leerprogramma van een week traint het Instituut de deelnemers om open beleid op het gebied van onderwijs, wetenschap en overheid te ontwerpen en implementeren. Dit programma speelt in op de open beweging. Deze beweging streeft ernaar om meer data, cultuur, erfgoed, en wetenschap beschikbaar te maken voor hergebruik.

 

Onderdeel van het programma is het ontwikkelen en uitvoeren van een open policy project binnen de (werk)omgeving van de deelnemers. Na een week in San Francisco blijven de deelnemers virtueel met elkaar in contact om ideeën, best practices en obstakels te bespreken. De deelnemers maken na een jaar een webinar over hun project en ervaring en worden de projecten op de website van het Open Policy Network geplaatst.

In de eerste ronde van dit programma worden ongeveer 15 mensen geselecteerd vanuit de wereldwijde aanmeldingen. Selectiecriteria zijn onder andere de mogelijke impact van je Open Policy-idee, de expertise in het veld waarin je werkt en het grote verhaal: hoe pas je als individu binnen de open beweging?

We roepen iedereen op die geïnteresseerd is in Open Policy, en in de mogelijkheid is om er ook iets aan te doen, zich in te schrijven voor dit interessante leerprogramma!

De deadline voor inschrijving is 30 juni.

Wat: Open Leadership Programma
Waar: San Francisco Bay Area
Wanneer: Januari 2015
Hoe: meer informatie

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.