Doe-het-niet-zelf Animatiedagen

Martijn Arnoldus, 21 oktober, 2008

Van maandag 27 oktober t/m zaterdag 1 november werken Vlaamse en Nederlandse animatoren, VJ’s en videokunstenaars met z’n allen, beginner of gevorderde, in één ruimte samen aan nieuwe filmpjes die onder Creative Commonslicentie beschikbaar komen. Video, flash, 3D, klei, papier, sampling, estafette: het wordt één groot experiment en een uitgelezen kans om je animatiebroeders te leren kennen en tips en trucs uit te wisselen. Het doel van de Doe-Het-Niet-Zelf Animatiedagen is om in een week tijd een avondvullend programma voor de Museumnacht in Amsterdam te maken.

CC-NL verzorgt op dinsdag 28 oktober een ‘lunchworkshop Creative Commons’ voor de deelnemers aan de animatiedagen. De workshop start om 13:00 uur. Sprekers zijn Martijn Arnoldus (Kennisland/CC-NL) en Bjorn Wijers (Buro Bjorn/Simuze). Meer informatie vind je op de website van de Doe-Het-Niet-Zelf Animatiedagen.

Vragen of opmerkingen?

Neem contact met ons op info@creativecommons.nl

Leave a Reply