Creative Commons op TV: Vanavond flick Radio op Nederland 2

Paul Keller, 19 mei, 2009

Leuk nieuws van Marco Raaphorst en Bert Kommerij de makers van Flick Radio. Hun film wordt vanavond op Nederland 2 uitgezonden. Marco schrijft op zijn blog:

Flick Radio vandaag op Ned 2 te zien; de 1e Nederlandse TV-uitzending die geheel onder een Creative Commons licentie valt en ik maakte de muziek! We schrijven geschiedenis. Vandaag is de film Flick Radio op Nederland 2 te zien om 0:20 uur. Met mijn muziek dus. Gaat dat zien! Flick Radio wordt daarmee de eerste TV-uitzending ooit die geheel onder een Creative Commons licentie valt. Het werpt zijn vruchten af, al die jaren dat ik mijn nek ervoor uitsteek. Een fijn gevoel. Ik ben er trots op!

Marco was een van de eerste muzikanten in Nederland die Creative Commons licenties gebruikten en het is goed om te zien dat hij nu ook op het gebied van televisie tot de pioniers behoort. Marco en Bert, gefeliciteerd!

Vragen of opmerkingen?

Neem contact met ons op info@creativecommons.nl

Leave a Reply