Twintig jaar Creative Commons

Twintig jaar Creative Commons feestje – door Sebastiaan Ter Burg (CC-BY)

In 2021-2022 viert Creative Commons de 20e verjaardag van onze oprichting (in 2001) en de eerste (2002) uitgave van de Creative Commons licenties.

Creative Commons Nederland vierde dit heuglijke feit met een zogenaamde ‘potluck‘ lunch afgelopen zondag 4 december. Bij een potluck neemt iedereen wat lekkers mee om samen op te eten. Geheel in lijn met de Creative Commons visie komen binnenkort de recepten hiervan ook beschikbaar in een downloadbaar receptenboekje. Tijdens de viering keken we ook samen terug op 18 jaar Creative Commons in Nederland en spraken we over toekomstige uitdagingen en plannen. Met dank aan aan Sebastiaan Ter Burg voor de mooie foto’s!

Wil jij er de volgende keer ook bij zijn? Sluit je dan ook aan bij de Vereniging Open Nederland – de stewards van Creative Commons Nederland. Meer weten? Neem gerust contact op!