Brein pakt gebruikers P2P aan

Stichting Brein zal, volgens Webwereld die refereren aan een artikel uit het NRC Handelsblad, beginnen met het vervolgen van P2P gebruikers.

In het artikel wordt gerefereerd aan een uitspraak van Theo Roos directeur van Universal Music en tevens bestuurslid van Brein. Er wordt daarbij aangegeven dat de mogelijkheden om legaal muziek te downloaden toenemen (Men gaat er mijns inziens in het artikel te snel aan voorbij dat dit nog steeds bestanden zijn die door Digital Rights Management kunstmatig ‘kreupel’ gemaakt worden/gehouden) en dat dit de tijd rijp maakt om mensen te gaan vervolgen wanneer zij via P2P muziek downloaden.

Voor het gehele artikel zie Webwereld “Brein wil p2p-gebruikers nog dit jaar aanpakken”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.