CC-Salon i.s.m. XS4ALL

Martijn Arnoldus, 24 augustus, 2007

Donderdag 27 september, 19:30 uur

Machinegebouw, Westergasfabriekterrein, Amsterdam

Creative Commons Nederland is ook aanwezig tijdens Picnic’07 en organiseert voor de derde maal de Creative Commons Salon. Dit keer in samenwerking met XS4ALL voorafgaand aan ‘Viva La Creation’, een feest gewijd aan remix culture. Ook de Creative Commons Salon staat in het teken van remix culture en zal licht werpen op een aantal onderwerpen onder leiding van Andrew – Drew – Makkinga. Zo zal de gezamenlijke pilot van Creative Commons Nederland en Buma/Stemra over flexibel rechtenbeheer worden gepresenteerd, waarbij muziekauteurs de voordelen van Creative Commons Licenties kunnen combineren met het lidmaatschap van Buma/Stemra.

Vervolgens zal Cory Doctorow – activist, writer, blogger, technology person – daarop commentaar geven vanuit het perspectief van de Amerikaanse muziekindustrie (www.craphound.com), worden MySpace en Sellaband sterren geinterviewd die later die avond zullen optreden en vertelt Jeroen Hoffs aka Eboman meer over de remix contest Viva La Creacion.

Audiovisueel opgeluisterd door Machine (www.ourmachine.com)
Versnaperingen van Wandering Banquets (www.wanderingbanquets.com)
Remix Interventies door Piek & Bokhorst

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Picnic’07.

Vragen of opmerkingen?

Neem contact met ons op info@creativecommons.nl

Leave a Reply