(Un)limited Design Dag

De deadline voor deelname aan de (Un)limited Design Contest 2010 komt alweer in zicht. Speciaal voor diegenen die nog mee willen doen, maar wel wat (technische) ondersteuning kunnen gebruiken, wordt er in het Fablab in Amsterdam, inmiddels gevestigd in de Waag, een (Un)limited Design Dag georganiseerd op 3 september.

Iedereen kan meedoen. Bedenk wat je zou willen maken, neem je materialen mee en kom het Fablab. Daar staat die dag een team experts klaar om je te helpen met het digitaliseren van je idee, het aansturen van de machines en het produceren van je product.

Als je komt, doe je automatisch mee en maak je kans op internationale promotie en verkoop via Etsy.com en exposure op het festival PICNIC’10 dat van 22-24 september op de Westergasfabriek wordt gehouden. En als je wint, win je een (open source) 3D-printer! Een kans om niet te missen!

Hoe de (Un)limited Design Contest 2010 werkt en alle tot dusver ingestuurde ontwerpen (die van 2010 zijn te herkennen aan de toevoeging ‘new’) zijn te vinden op de website. De (Un)limited Design Dag is gratis toegankelijk.

Wanneer?
3 september 2010 van ca. 10-17 uur

Waar?
Eerste etage van de Waag
Nieuwmarkt 4
1012 CR Amsterdam

De Waag is het beste bereikbaar per openbaar vervoer of de fiets.

De (Un)limited Design Contest loopt tot 9 september, de winnaars worden bekendgemaakt op een speciaal event tijdens PICNIC’10 op 24 september.

De (Un)limited Design Contest is een project van Premsela – Platform for Dutch design, Waag Society, Creative Commons NL en de Fablabs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.