12.12.12: Open Design Now 100% open

Bas van Abel, 11 december, 2012

Anderhalf jaar na het verschijnen van het boek ‘Open Design Now, Why Design Cannot Remain Exclusive’, het eerste standaardwerk op het gebied van Open Design, is de inhoud van het boek sinds 12-12-2012 volledig online beschikbaar op de website opendesignnow.org onder een CC-licentie.

De laatste artikelen, cases en pagina’s van de visual index werden op die datum gepubliceerd en waardoor de inhoud van het boek voor 100% online opengesteld is. Sinds het boek verscheen is elke 25 dagen steeds een case, artikel en pagina van de visual index op de website gepubliceerd. Er zijn inmiddels twee drukken van de uitgave verschenen, waarvan de eerste binnen drie maanden was uitverkocht.

Vragen of opmerkingen?

Neem contact met ons op info@creativecommons.nl

Leave a Reply