Ideas-by-numbers aflevering 4: RFID

Maud, 27 juli, 2006

Weleens gehoord van de Holland Innovation beurs in Den Haag? Eind vorig jaar werd ik verrast door het zinvolle programma, waar het voor ondernemers mogelijk was om een aantal workshops te bezoeken en gesprekken aan te vragen met investeerders. Door slecht werkende planningssoftware, bleken de verschillende gesprekspartners andere tijden te hebben doorgekregen dan de bezoekers aan de beurs. Gevolg was een zaal vol met tafeltjes, met vrijwel aan alle tafels maar één persoon .. Na een tijdje toen het duidelijk was dat er iets grondig mis was gegaan, gingen mensen maar met hun buren praten. Omdat zowel ondernemers als investeerders door elkaar zaten, zijn er vast nog mooie dingen uit gekomen die dag ..

Ik volgde die dag ook een workshop, genaamd

Vragen of opmerkingen?

Neem contact met ons op info@creativecommons.nl

Leave a Reply