Internet voor iedereen

Lieke Heijmans, 13 januari, 2010

Internet provider XS4ALL heeft een publicatie uitgegeven getiteld: Internet voor iedereen, 32 visies op internet, technologie en maatschappij. Namens Waag Society leveren Lucas Evers en Bas van Abel een bijdrage over Open Design. Laurine van der Wiel en Edith Schreurs van het Van Goghmuseum vertellen over hun deelname aan het project Wiki loves Art/NL. Dit project is georganiseerd door Creative Commons Nederland en Wikimedia Nederland.

De uitgave is verschenen onder een Creative Commons licentie (Naamsvermelding-Niet-Commercieel-GelijkDelen), al het beeldmateriaal is afkomstig van Flickr. Jullie kunnen het boekje hier downloaden:

Internet voor iedereen

Vragen of opmerkingen?

Neem contact met ons op info@creativecommons.nl

Leave a Reply