CC Catalyst Grants

Lieke Heijmans, 7 juni, 2010

Creative Commons International lanceerde vorige week de Catalyst Campagne. CC International is op zoek naar donateurs die het Catalyst Grants programma willen ondersteunen. Met dit programma steunt CC International instellingen en individuen die het gebruik van CC licenties stimuleren, promoten, communities creëren, onderzoek doen. Kijk hier voor een lijst van voorbeelden van projecten die Catalyst Grants ontvangen.

Je kunt op twee manieren het Catalyst Grants programma ondersteunen. Je kunt een financiele bijdrage leveren aan het project of een bijdrage leveren door de campagne te promoten in je eigen netwerk met behulp van een widget en banners. Wil je in aanmerking komen voor een Catalyst Grant? Hier staat alle informatie over dit programma.

Vragen of opmerkingen?

Neem contact met ons op info@creativecommons.nl

Leave a Reply