Buma/Stemra en Creative Commons pilot opnieuw met een jaar verlengd.

Buma/Stemra en Creative Commons hebben gezamenlijk besloten de pilotregeling die het voor aangeslotenen van Buma/Stemra mogelijk maakt om Creative Commons-licenties te gebruiken met een jaar te verlengen.

Binnen deze periode moeten er op basis van het evaluatieonderzoek dat in het najaar van 2009 uitgevoerd is aanpassingen aan de pilot gedaan worden zodat deze beter aansluit op de promotionele behoefte van de Buma/Stemra aangeslotenen.

3 gedachten aan “Buma/Stemra en Creative Commons pilot opnieuw met een jaar verlengd.”

  1. Ik ben in ieder geval blij dat de pilot nog een jaar verlengd is. Hoop dat de regeling een definitieve vorm kan krijgen. Helaas waren wij (Cabaret Amarant (Hilly Staats, Ineke Frings)) te laat met reageren op het evaluatieonderzoek.
    Met vriendelijke groet,
    Ineke Frings

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.